понеделник, 11 януари 2010 г.

Сач с пилешко и свинско месо - ВМ-НВХ




Първо нагрях сача , намазан обилно с мазнина , после прибавих нарязани на хапки свинско и пилешко месо овкусени с черен пипер, къри и чимен, капнах и малко соев сос. Като се позапържиха ги извадих на чинийка, сложих в сача лук, нарязан на кръгчета, 2 пресни пиперки, нарязани на ивички, домат- нарязан на полукръгове и гъбки. Като се запържиха и те, върнах месото отгоре, разбърках леко. Посолих и залях с течна готварска сметана, като се задуши около 10-ина минути наръсих отгоре настърган кашкавал и поднесох сача на масата. През това време кашкавалът се разтопи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар