Готово дутер тесто се нарязва на ленти и се навива около форми за каноли. Пече се на 200 гр.
400 гр течна животинска сметана се разбива с 1,5 ч.ч пудра захар.
Пълнят се канолите с крем. И се поливат с малко студен захарен сироп от 1,5 ч.ч вода и 1 ч.ч захар, ванилия по желание.
Оставят се да се охладят добре и се поднасят.
Здравей, Джемма, и поздравления за всичко показано! :) Приготвяш наистина много вкусни рецепти и в тази връзка бих искала да ти отправя едно предложение. За съжаление, не откривам твой мейл, на който да драсна. Заповядай моя: mousseofcoloursanddreams@gmail.com
ОтговорИзтриванеЩе се радвам да ми пишеш и благодаря предварително. :)
Поздрави и хубава вечер!
Благодаря за милите думи. Имейлът ми е djemma@abv.bg
ОтговорИзтриване