tag:blogger.com,1999:blog-5464168622423990080.post3402737359764485331..comments2022-12-22T04:11:22.057-08:00Comments on Добре дошли в кухнята на Джемма: Закваска (квас за хляб)Джеммаhttp://www.blogger.com/profile/08804976171317084334noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5464168622423990080.post-14365376765091849392016-04-22T13:02:34.128-07:002016-04-22T13:02:34.128-07:00Моля.Моля.Джеммаhttps://www.blogger.com/profile/08804976171317084334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5464168622423990080.post-84989243400901067402016-04-22T10:28:21.653-07:002016-04-22T10:28:21.653-07:00Благодаря, в удобен момент ще опитам.Благодаря, в удобен момент ще опитам.Гинка Гареваhttps://www.blogger.com/profile/12266568745759710898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5464168622423990080.post-43925671387768719512015-03-14T12:56:30.391-07:002015-03-14T12:56:30.391-07:00И аз благодаря! Никога не съм правила, само се кан...И аз благодаря! Никога не съм правила, само се каня, но все ми се вижда сложно, особено това с времето за втасване...veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5464168622423990080.post-56989355932938840702015-03-14T01:44:32.019-07:002015-03-14T01:44:32.019-07:00Моля.
Моля.<br />Джеммаhttps://www.blogger.com/profile/08804976171317084334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5464168622423990080.post-4861455631520560952015-03-14T01:17:48.891-07:002015-03-14T01:17:48.891-07:00Благодаря за полезната информация! :)Благодаря за полезната информация! :)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.com